středa 2. prosince 2015

Objednávka oblečení z mangooutlet.com

Ahoj holky,

jelikož nedávno měl Mango outlet na internetu slevy až 85 procent, což je už hodně velká sleva. Když jsem se na eshop podívala tak už bylo hodně věcí vyprodaných a nebo věci jen v těch nejmenších velikostech. Ale i přes to jsem něco našla a objednala si 7 kusů oblečení.




Jako první jsem tam narazila na tyto jednoduchá, jednobarevná trička. Tak jsem si hned objednala tři :D Tři proto, že jedno tričko stálo jen 29 Kč. Trička jsem si vzala ve velikosti L, ale odpovídají tak XL takže jsou celkem velká,ale za tu cenu mi to nevadí. Vzala jsem si bílé,červené a mint. Jsou z velmi příjemného materiálu. Mohu je jen doporučit, teď lituji, že jsem si nevzala i jiné barvy za tu cenu. 



Další tričko, které jsem si tu vybrala je také v mint barvě s malými černými nápisy. Je trošku kratší a širší takže se dá nosit se spadlým ramenem. Toto stálo 39 Kč.



Vybrala jsem si tu i jedno tílko. Bílo-černé, proužkované.Velmi příjemné, je z bavlny. Stálo zase 39 Kč.


Vybrala jsem si tu i jedny šaty. Stály 99 Kč. Vzala jsem si velikost XL, ale velikostně odpovídá spíše M. Ale naštěstí mi sedí dobře.


A poslední věc co jsem si tu vybrala je šedý overal. Který sice nevypadá tak hezky jako na fotce, ale snad ho unosím. Naštěstí stál jen 89 Kč.


Tu máte vyfocené i ceny z faktury, aby jste viděly, že ceny opravdu takové jsou. :D Poštovné je 75 Kč ať už platíte převodem nebo na dobírku. Zboží se odesílá ze Španělska a přišlo mi zhruba za 10 dnů.


Objednávaly jste někdy z Mango outletu? Já objednávala poprvné a určitě až budou mít zase nějakou akci tak něco objednám.

6 komentářů:

  1. Tyjo, vůbec nevím, že mají e-shop a ještě k tomu ty slevy! Achjo :( :D Hezký nákup :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem na eshop narazila náhodou a jsem za to ráda, teď tam mají zase nějaké slevy :)

      Vymazat
  2. Skvelý nákup! Hlavne tie basic tričká sa mi veľmi páčia.

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat